zaterdag 7 april 2012

Van Veendam noar Olde Pekel


Wia Buze zong vooraf aan de wedstrijd tegen de Friezen uit de hoofdplaats het 'Grunnens Laid'. Van de zwarte mannen had 'Van Veendam noar Olde Pekel' ook gemogen, of nog beter 'het goud aan het plafond' van de 'The Black Keys'. Vandaag werd er in de Veenkolonies gekoerst. Van Veendam naar Oude Pekela door de wereldtop van de dames.

Loopt zwarte man Van der Veen, specialist in de woestijngodsdiensten en man van het beeld, wielrenster Marianne Vos in de Hervormde Kerk in het centrum van Veendam tegen het lijf. Een foto voor de zwarte mannen blog moest gemaakt worden. Gezien de kerkelijke kalender zou je welhaast denken dat we hier met flagellanten van doen hebben.

Gods wegen zijn ondoorgrondelijk en wielrennen blijft afzien.

Namens de zwarte mannen, Zalig Pasen.

2 opmerkingen:

  1. Graag wat minder aandacht voor de zwarte mannen zelf het gaat om onze club ; ik vraag me af wie van de mannen al zijn hele leven supporter is of nog erger supporter van de FCG Max v.d. Berg spittend op onze heilige grond terwijl hij geld van Essent doorsluist naar de C geld van ons aardgas!!!!!!!!!!!!!!het gaat om mijn club Veendam en niet om ene Fousert!!!!! of wie dan ook Koptom zwarte mannen laat zien wat jet je waard is!!!!!!!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. reactie zichtbaar na goed keuring? wat is dit nu weer? het gaat om onze club nie om zwarte mannen

    BeantwoordenVerwijderen