dinsdag 12 maart 2013

Die Idee ist gut, doch die Welt noch nicht bereit

Wij vernemen dat er om 14.30 een persconferentie is in het stadion. De zwarte mannen vrezen met grote vreze. Wij laten onze emoties de vrije loop. Van je afschrijven is goed en moet. Het kastje van het onderbewustzijn moet tenslotte niet vol geraken. Zwarte mannen zijn niet zo van de sofa bij de psychiater. Nee, de zwarte mannen willen vooruit. Wie volgt! 


De Zwarte Mannen zagen het helemaal voor zich. Een gemoedelijke cultclub in Veenkoloniaal Groningen met oog voor de omgeving. Ambasadeur van ruige schoonheid. Beleefdheid als vertrekpunt, een club waar je graag bij hoort. Zonen van de streek die de kans krijgen om het te maken. Een goede band met de groene buren. We hebben gedroomd, geschreeuwd, geschreven en gezongen en trokken als stille diplomaten langs de velden met steeds maar dezelfde boodschap: de Lange Leegte is een museum van levend verleden meer dan de moeite waard om daar in het heden van te leren. Een goed idee…..

1 opmerking:

  1. Hoop dat de SC Veendam het gaat redden. Een persconferentie betekent niet altijd het einde van de club. Het kan ook positief nieuws zijn. Namelijk er hebben aantal investeerders zich gemeld en willen garant staan.

    BeantwoordenVerwijderen