dinsdag 28 januari 2014

De NAM (4)

We zoeken het hogerop. De ideeën van zwarte man Mensema en Cutiliero bundelen en dan met gezwinde spoed richting Den Haag.


Beste Henk,

Jouw specialisten en onze Zwarte Man van dienst Fousert zijn nu even de punten op de i aan het zetten, maar recapitulerend wordt ons door jou vol enthousiasme omarmde voorstel inzake extra financiering van het aardbevingsgebied als volgt uitgewerkt:

1. De komende vier jaar wordt de opbrengst van alle boetes ten gevolge van verkeersovertredingen uitgekeerd aan gedupeerde Groningers in het gebied;
2. Jij sluit dit kort met je collega-ministers van Verkeer & Waterstaat en Justitie (wij hebben geen idee hoe deze mannen heten en zijn er niet eens van overtuigd of het überhaupt mannen zijn);
3. Jij geeft opdracht aan Postbus 51 voor de nieuwe overheidscampagne:
GEEF GAS VOOR GRONINGEN!
Wij zien daarbij af van onze auteursrechten.
4. Zwarte Man Cutileiro legt momenteel de laatste hand aan de ‘Jouw Selfie, onze Shellfie!' subcampagne. Wie zich met hogere snelheid dan 160 km./h laat flitsen, krijgt de foto thuisgestuurd in een kek lijstje.
5. Wat betreft de extra 50.000 voorkeursstemmen voor jouw persoon bij de volgende verkiezingen houden we - zoals je al wist - nog een slag om de arm.

Met vriendelijke extra-ministeriële groet,

De Zwarte Mannen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten